Xinxiang Huibao Вибрации мотор копродукции, ООД

Xinxiang Huibao вибрации Моторни копродукции, Ltd е професионална компанија специјализирана за развој и производство на вибрации мотори со големи спецификации или посебни спецификации. големи вибрации мотор произведени од страна на нашата компанија е широко се користат во металургијата, рударството, јаглен, хемиски, електрична енергија, градежни материјали, леење, абразиви, керамика, стакло, храна, жито, медицина, лесната индустрија и други индустрии. Компанијата да се придржува до принципот на "дизајнирање на високи стандарди" и "обработка на висока прецизност", не само што може да се дизајнира и произведува вибрации мотори за различни димензии инсталација, различни напонски нивоа и различни фреквенции мрежа, но, исто така, може да го прилагодите специјална изолација оценки за клиентите . моторни вибрациите се потребни за заштита можат да бидат дизајнирани и произведени за вибрации мотори со термичка заштита уреди со класа на изолација H во топла средина.

Разбирање на најновите индустрија
консултации

 • HB400-8 (29KW)

  HB400-8 (29KW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB300-8 (21KW)

  HB300-8 (21KW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB100-6 (7.5KW)

  HB100-6 (7.5KW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB180-6 (14kW)

  HB180-6 (14kW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB75-8 (6.5KW)

  HB75-8 (6.5KW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB30-6 (2.2kW)

  HB30-6 (2.2kW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB0.7-2 (0.15kW)

  HB0.7-2 (0.15kW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...
 • HB8-2 (0.75KW)

  HB8-2 (0.75KW)

  Преглед Основни детали Место на потекло: Тој ...