Xinxiang Huibao Vibration Motor Co., Ltd.

Xinxiang Huibao Vibration Motor Co, Ltd, është një kompani profesionale e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e motorëve vibrimit me specifika të mëdha ose specifika të veçanta. Motori shkallë të gjerë dridhje prodhuar nga kompania jonë ka qenë përdorur gjerësisht në metalurgji, minierave, qymyr, kimike, të energjisë elektrike, materialeve të ndërtimit, që hedh, Lëndë gërryese, qeramika, qelqi, ushqim, grurë, mjekësi, industrinë e lehtë dhe industri të tjera. Kompania i përmbahet parimit të "hartimit të standardeve të larta" dhe "përpunimin e saktësi të lartë", ajo jo vetëm që mund të projektimit dhe të prodhojë dridhje motors për të madhësive të ndryshme të instalimit, nivele të ndryshme të tensionit dhe frekuenca të ndryshme të rrjetit, por gjithashtu mund të rregulloje notat e veçanta izoluese për klientët . Motorike dridhje e nevojshme për mbrojtje mund të jenë të dizajnuara dhe të prodhuara për motorët dridhje me pajisjet termike mbrojtjes me klasën izolimin H në një mjedis të nxehtë.

Të kuptuarit e fundit industrisë
konsultimin