Xinxiang Huibao Geter Motor Co., Ltd.

Xinxiang Huibao Geter Motor Co., Ltd. nyaéta parusahaan profésional specializing dina ngembangkeun sarta produksi motor Geter jeung spésifikasi ageung atanapi spésifikasi husus. Motor Geter badag skala dihasilkeun ku parusahaan urang geus loba dipaké dina metallurgy, pertambangan, batubara, kimia, kakuatan listrik, bahan wangunan, casting, abrasives, keramik, kaca, kadaharan, sisikian, ubar, industri lampu jeung industri lianna. Pausahaan tataman kana prinsip "ngarancang standar tinggi" jeung "ngolah precision tinggi", eta mah ngan saukur bisa ngarancang jeung rancang motor Geter pikeun sagala rupa ukuran instalasi, tingkat tegangan béda jeung frékuénsi grid béda, tapi ogé bisa ngaropea sasmita insulasi husus pikeun konsumén . Motor Geter diperlukeun pikeun panangtayungan bisa dirancang jeung dijieun pikeun motor Geter sareng alat panyalindungan termal kalawan kelas insulasi H di lingkungan panas.

Ngarti industri panganyarna
rundingan